În cursul după-amiezei zilei de marţi, pe str. 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că A. Gheorghe, de 55 ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie 1918, din direcţia Gara C.F.R către centru, după ce a traversat podul peste râul Olt a surprins şi accidentat o femeie de 62 de ani, din comuna Bodoc, care s-a angajat neregulamentar în tra­versarea drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespun­zător.

Din accident a rezul­tat vătămarea corporală gravă a pietonului im­prudent, care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sf. Gheorghe, unde a fost diagnosticat cu fractură de claviculă.

Conducătorul auto A. Gheorghe a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.

Un alt accident rutier soldat de asemenea cu o persoană rănită s-a produs în aceeaşi zi, pe DN 11, în localitatea Moacşa.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă că M. Adrian, de 22 ani, din localitatea Galaţi, conducător auto la o societate comercială din oraşul de domiciliu,  în timp ce se deplasa cu ansamblul auto format din autoutilitară şi semiremorcă cisternă din direcţia Braşov spre Tg. Secuiesc, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturismul condus regulamentar, în aceeaşi direcţie, de  B. Richard, de 29 ani, din Sfântu Gheorghe,  iar în momentul în care acesta a frânat pentru a efectua virajul la stânga, spre  Pădureni, cele două autovehicule au intrat în coliziune faţă-spate, autoturismul fiind proiectat în poarta imobilului cu nr. 224, din localitate.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs accidentele. (IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail