În prima zi a săptămânii, Poliţia Oraşului Baraolt a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul R.J. despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoutilitara către oraşul Baraolt, la ieşirea din satul Aita Mare, a accidentat un biciclist.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt, au fost stabilite următoarele: în timp ce conducea autoutilitara pe direcţia Belin-Baraolt, pe raza satului Aita Mare, susnumitul l-a acroşat pe minorul K.E.,  de 10 ani. Acesta din urmă se deplasa cu bicicleta pe acelaşi sens de mers când, brusc, şi-a schimbat direcţia de deplasare, fără a se asigura în prealabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Braşov. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul testării alcoolscopice fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere Baraolt sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail