Cei care aleg să cumpere bilete online de pe site-ul www.cfarcalatori.ro, vor beneficia de o reducere de până la 10%.

Potrivit unui comunicat de presă emis de compania feroviară, „toţi cumpărătorii de bilete online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiază de o reducere de 5%. Începând cu data de 01 aprilie,  la orice bilet cumpărat online, care include această reducere, se mai acordă o reducere de încă 5% la plata cu cardurile MasterCard şi Maestro”.

Reducerile pot fi accesate numai prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank, oferta fiind valabilă până la 30 iunie 2012.

Pentru a achiziţiona bilete online, clientul trebuie să se înregistreze pe site, să aleagă destinaţia şi să selecteze modalitatea de plată online, cu cardul. După finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

Conform sursei citate, reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se aplică tarifului special de online şi se cumulează cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus/întors, etc.

Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR online/e-commerce şi această ofertă sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail