Preşedintele filialei PSD Covasna, deputatul Horia Grama, consideră că UDMR apreciază partidele româneşti după „gradul de docilitate” de care dau dovadă în faţa Uniunii, menţionând că formaţiunea din care face parte nu a îngenuncheat niciodată în faţa acesteia, ci a tratat mereu de pe picior de egalitate.

În cadrul conferinţei de presă de ieri, Horia Grama a ţinut să-i dea replică liderului UDMR Covasna, Tamas Sandor, care a apreciat recent că organizaţia PSD este singura formaţiune politică românească din judeţ care nu s-a reformat şi cu care Uniunea are ‘o relaţie greoaie’.

„Noi am fost tot timpul dispuşi la dialog, dar probabil că UDMR apreciază partidele româneşti după gradul de docilitate pe care acestea îl au faţă de Uniune. Desigur, noi nu ne-am dus niciodată în genunchi la UDMR să le cerem colaborarea şi bunăvoinţa, ci am pretins mereu o colaborare corectă şi de pe picior de egalitate”, a declarat Horia Grama.

Prin comparaţie, acesta a opinat că PDL este la nivel local „un fel de căţeluş de companie” al UDMR, dar şi că preşedintele filialei covăsnene, Dan Manolăchescu a ajuns la conducerea organizaţiei ca urmare a relaţiilor de prietenie dintre liderii Uniunii şi vicepreşedintele PDL George Scripcaru.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail