Preşedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat că anul acesta, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte, 100 de persoane defavorizate din judeţul nostru vor beneficia de o masă îmbelşugată.

Această acţiune este organizată de PSD Covasna, în parteneriat cu cu Biserica Ortodoxă şi Grupul Şcolar “Constantin Brâncuşi” din Sfântu Gheorghe, pentru al patrulea an consecutiv. Masa de sărbătoare  va fi  servită  la cantina Grupului Şcolar Constantin Brâncuşi.

Horia Grama a precizat că  persoanele beneficiare  vor fi alese de către preoţii din cele patru parohii ortodoxe din oraş, din rândul  oamenilor  cu probleme  financiare,  care nu  au ce pune  pe masă  de Sărbătoarea Paştelui.

“Nu este vorba de campanie electorală, facem asta de patru ani de zile. Masa va fi sponsorizată de către membrii PSD, din indemnizaţii. Dacă nu ne vor ajunge banii, vom căuta sponsori sau vom strânge bani din donaţii. Dacă am putut să facem acest act de caritate timp de patru ani, îl vom face şi în  acest an. În felul acesta  dorim  să fim alături de acele familii care în acest moment o duc mai greu din punct de vedere financiar, din cauza măsurilor luate de PDL”, a declarat Horia Grama.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail