Direcţiile Regionale şi Oficiile Poştale Judeţene s-au mobilizat şi au început organizarea de centre pentru colectarea  principalelor bunuri şi alimente de strictă necesitate pentru persoanele afectate de viscolul şi ninsorile abundente din ultimele săptămâni.

Potrivit unui comunicat de presă al Poştei Române, dat publicităţii luni, campania de donaţie de bunuri şi alimente denumită „Omenia topeşte nămeţii”, se adresează în special angajaţilor Poştei Române, dar şi clienţilor săi, precum şi tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor sinistraţilor din zonele calamitate.

La nivelul judeţului Covasna s-au strâns donaţii de la angajaţii Poştei din Baraolt, Cernat, Breţcu, Întorsura Buzăului, Covasna, acestea fiind direcţionate, în cursul zilei de  ieri,  către zonele afectate.

Campania se desfăşoară în toate oficiile poştale din judeţ, unde s-au organizat 15 puncte de colectare. Donaţiile vor fi direcţionate o dată pe săptămână, lunea, către zonele afectate.

Campania se va desfăşura până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice. De-a lungul timpului, C.N. Poşta Română a iniţiat şi a participat la o serie de acţiuni de caritate şi colecte publice.

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail