Un salariu de 25.000-35.000 euro brut pe an. Atât oferă angajatorii francezi românilor pricepuţi în IT. Norocoşii care ar putea fi plătiţi astfel, ar putea fi chiar covăsnenii.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţie pentru ocuparea a 20 de posturi de specialişti în IT. Selecţia se va desfăşura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat între Guvernul României şi Guvernul Republicii Franceze privind schimbul de stagiari, semnat la 20 noiembrie la Paris. Mai precis, francezii oferă 10 posturi de dezvoltator WEB PHP şi 10 dezvoltatori Java.

Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională în domeniu, de patru-cinci ani. Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de două luni, care poate fi prelungită cu alte două luni. Francezii oferă un salariu cuprins între 25.000-35.000 de euro brut/an, iar timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Cei interesaţi trebuie să trimită CV-urile la adresa de e-mail [email protected],  până pe 15 februarie. Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor, realizată de reprezentanţa Oficiului Francez Pentru Imigrare şi Integrare (OFII) şi ANOFM, vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu un reprezentant al Oficiului Francez pentru Imigrare şi Integrare (OFII).

Detalii suplimentare sunt oferite la numărul de telefon 021 -311.07.73 .

Cehii caută sudori

Iar ofertele de angajare lansate de străini, pentru români nu se opresc aici: cehii caută români pentru postul de sudor în oţel. Aceştia pun la bătaie 30 astfel de posturi.

Candidaţii  trebuie să aibă competenţele necesare, să cunoască şi să înţeleagă procedurile de sudare, să citească manuale sau desene de specialitate, să fie capabili să comunice în engleză sau rusă (în cazul în care nu cunoaşte limba cehă sau slovacă).

Salariul oferit este 900-1100 euro brut/lună + sporuri de productivitate, pentru 40 de ore de muncă pe săptămână. Angajatorul oferă cazare şi transport la şi de la locul de muncă, iar perioada contractului este nedeterminată. Termenul limită pentru aplicare este este 31 martie 2012. Relaţii suplimentare se pot obţine telefonând la 0788/395.430 sau 0245/213.916, consilier Eures- Soare Valentina.

Austriecii caută „drujbişti”

O firmă din Austria caută 20 de „drujbişti” români care să se ocupe cu tăierea şi întreţinerea copacilor în păduri şi împrejurimi. Doritorii unui astfel de post trebuie să aibă experienţă de cel puţin 1 an în folosirea drujbei şi să cunoască limba germană, obligatoriu la nivel mediu-avansat. Salariul oferit este de 1.300 euro (net)/ lună.

Angajatorul oferă cazare (dormitor, bucătărie, maşină de spălat), echipament de lucru, utilaje şi consumabile, accesorii pentru lucru,  autoturism pentru deplasări, inclusiv combustibil.

Durata contractului este de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, deoarece firma doreşte o colaborare de lungă durată.

Cei interesaţi pot trimite CV-ul la adresa de email: [email protected], până în data de 1 martie (a.c).

Relaţii suplimentare se pot obţine telefonând la 0257 254129 sau 0257 211230, consilier Eures- Soneriu Adriana.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail