Zece utilaje multifuncţionale, din dotarea societăţii de salubritate Tega din Sfântu Gheorghe, vor putea fi folosite în această iarnă pentru deszăpezirea străzilor din municipiu, au anunţat, marţi, autorităţile locale.

Potrivit acestora, unul dintre utilaje, care va putea fi folosit şi la stropirea şi spălarea străzilor pe timpul verii, a fost achiziţionat recent, iar al doilea va fi livrat până la finele acestui an.

„Consiliul Local Sfântu Gheorghe a aprobat recent achiziţionarea a două utilaje multifuncţionale care vor intra în parcul auto al societăţii de salubritate TEGA S.A. Acestea vor fi folosite pentru deszăpezire în timpul iernii, respectiv pentru stropirea şi spălarea străzilor în timpul verii. Unul dintre cele două utilaje a ajuns deja în curtea operatorului din Sfântu Gheorghe, urmând ca cel de-al doilea să fie recepţionat până la sfârşitul anului. Costul total al celor două utilaje se ridică la 1,93 milioane de lei fără TVA. Astfel, TEGA va avea în dotare 10 utilaje multifuncţionale care vor putea fi folosite în sezonul rece pentru deszăpezirea străzilor”, se arată într-un comunicat de presă, postat pe pagina de internet a Primăriei.

La fel ca iarna trecută, utilajele vor putea fi urmărite în timp real pe o hartă GPS, care poate fi accesată pe platforma easyTRACK (https://ro8.easytrackmap.com/), iar numele de utilizator şi parola sunt tega22.

Oana Mălina Negrea/ AGERPRES

Sursa foto: https://www.sfantugheorgheinfo.ro/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail