În centrul municipiului Sfântu Gheorghe este organizată o nouă ediție a Târgului de flori care este dedicată, în mod special, zilei de 1 noiembrie – „Ziua Morților”, eveniment important pentru locuitorii din această zonă a țării, dar și iubitorilor de flori de toamnă.


La Târgul de flori din Piaţa Centrală care va funcționa până marți, 1 noiembrie, s-au înscris 14 comercianți.

„Târgul de flori atrage întotdeauna o mulțime de vizitatori și, din fericire, nu ducem lipsă de producători cărora le putem oferi spațiu în acest mod. Este important că vor exista standuri de flori nu numai în Piaţa Centrală, ci și în piața agroalimentară, ca și în anii precedenți. În această perioadă a anului, piața este întotdeauna mai aglomerată, iar parcarea poate fi o problemă, chiar și în weekend, așa că îi rugăm pe cumpărători să își planifice cumpărăturile ținând cont de acest lucru”, spune Máthé László, directorul TEGA.

Potrivit Biroului de presă al TEGA SA, „deși s-au înscris în total 14 vânzători în la târg, doar trei dintre ei vor fi prezenţi încă din primele zile, restul urmând să sosească pe măsură ce se apropie sfârșitul de săptămână. Piaţa va avea un total de 20 de vânzători, care vor rămâne până la 1 noiembrie. De asemenea, florile vor fi vândute la tarabele din Parcul Elisabeta și la mesele temporare amenajate în această perioadă”.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail