Polițiștii covăsneni au fost sesizați  duminică, 23 iulie a.c., prin apel 112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Castanilor din municipiul Sfântu Gheorghe.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii.

„Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi spart geamul portierei dreapta-față și ar fi pătruns în autoturism, pornindu-l cu ajutorul cheii pe care proprietarul vehiculului o lăsase în contact.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma probatoriului administrat, la data de 24.07.2023, persoana bănuită a fost reținută pe o durată de 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se menționează în comunicatul trasnsmis către Mesagerul de Covasna, de reprezentantul Compartimentului Relații Publice din cadrul IPJ Covasna.

M.D.C.

Sursa foto: https://www.sciencephoto.com/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail