Sâmbătă, 15 octombrie, Clubul Sportiv Showtime din Sfântu Gheorghe, a organizat o nouă competiţie – Showtime Fighting Wheels.

Sportivi din judeţ, dar şi din împrejurimi şi-au arătat sâmbăta aceasta capacităţile în cadrul concursului „Showtime Fighting Wheels”, organizat de Clubul Sportiv SHOW TIME din Sfântu Gheorghe, pe dealul Trandafirilor (fostul traseu de motocros) spre localitatea Vâlcele. Competiţia a avut drept scop promovarea sportului pe bicicletă desfăşurat în aer liber, şi a adus la start 21 de sportivi din Sfântu Gheorghe, Braşov, Târgu Secuiesc şi Miercurea Ciuc, care s-au înscris la una dintre cele trei categorii: începători, avansaţi şi open feminin.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai plăcută, acest lucru nu a dat peste cap planurile organizatorilor şi nu i-a împiedicat pe concurenţi să dea tot ce au mai bun, ei fiind deja obişnuiţi să înfrunte condiţii meteo nefavorabile. Vicepreşedintele Clubului, şi totodată coordonatorul departamentului Polisport (Extrem), Răzvan Toma, ne-a spus  că nu se aştepta la atât de mulţi participanţi: „Nu mă aşteptam să participe chiar atât de mulţi, am avut câţiva rideri profesionişti. A fost frumos, le-a plăcut”.

La categoria „începători”, pe primul loc s-a clasat Biro Kund Bendeguz – Sfântu Gheorghe/Show Time Team, pe locul al doilea, Demeter Attila – Sfântu Gheorghe, iar pe locul al treilea, Bartalis Zsombor – Miercurea Ciuc.

La „Avansaţi”, primul loc a fost ocupat de Marcu Dan, din Miercurea Ciuc, locul al doilea de către Ianoşiu Hangan Radu din Braşov, iar locul al treilea de către Pal Gabor din Miercurea Ciuc.

La categoria „Open feminin”, Isăcilă Claudia din Sfântu Gheorghe, membră a Clubului  Show Time, s-a clasat pe locul întâi, locul al doilea fiind ocupat de către Apetroaiei Ramona, tot din Sfântu Gheorghe.

S-au acordat şi premii speciale. Astfel, pentru cel mai bun timp – cu 28’15’’, a fost premiat Marcu Dan, pentru cea mai spectaculoasă căzătură – Stoian Radu, iar Apetroaiei Ramona a primit premiul special pentru cel mai lent rider- având 1,07’34’’.

Aflată la prima ediţie, „Showtime Fighting Wheels” a fost ultima competiţie de acest gen organizată de Clubul Sportiv Show Time, pentru anul acesta.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail