2 Comentarii

 1. 2

  stelu

  as recomanda 2 articole extrem de pertinente pe subiect, primul, din Ziarul Adevarul, Grigore Cartianu- Ce-a mai făcut tiranul, citez cateva randuri: “În acest weekend, tiranul a nins. A dat ordin la Meteo şi, dintr-odată, fulgi mari au început să cadă peste Capitală.
  Nori albi s-au adunat suspect de repede în zonele fierbinţi ale luptei cu dictatura. A nins nu doar în Piaţa Universităţii, ci – stranie coincidenţă! – şi la Palatul Cotroceni, şi la Palatul Victoria, fenomen meteorologic rar întâlnit într-o democraţie. Cumpliţii fulgi de nea au fost trimişi asupra poporului, fără milă, exact acolo unde putea fi zgâlţâită tirania. Doar naivii ar putea crede că a fost voia Domnului; în mişcarea suspectă a fulgilor de nea se simţea, omniprezentă, mâna lui Zeus…
  Împotriva dictaturii s-au ridicat oameni curajoşi, precum Crin Antonescu (reîncarnarea lui Gheorghe I. Brătianu), Victor Ponta (care are profilul moral al lui Iuliu Maniu) şi Ion Iliescu (adevăratul Corneliu Coposu).”
  si 2, Radu Moraru- POLITICA URIT MIROSITOARE ! citez, de asemenea, cateva randuri: ”
  Politicienii si sforarii din spatele lor nu inteleg ca romanii nu mai sint naivi! Am invatat multe sub “dictatura” Basescu si am vazut aproape toate mizeriile posibile. Urmaresc cu atentie “teatrul” ieftin si grotesc pe care “baietii” ni l-au pregatit, atit pe strazile patriei cit si ale diasporei, dar si la tembelizor! Cred ca romanii s-au prins!
  Va reamintesc “filmul”. Intii ni l-au infatisat pe Basescu drept “vampirul” care doreste sa ii ia romanului pina si ambulanta, sa il lase fara Smurd! Exact scinteia care sa scoata in strada si oameni de buna credinta, manipulati grotesc prin toate televiziunile!
  Urmeaza zile de proteste, unele cu violenta! Bun prilej pentru copiii unor fosti securisti, militieni sau mari activisti PCR sa iasa pe strazi si sa ceara Punctul 8 de la Timisoara! V-ati prins! Sforarii batrini si perversi vor sa dea stafeta mai departe, unora mai perversi, copiii lor!
  surse: http://www.adevarul.ro si http://www.nasul.tv
  Lectura placuta!

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna

Setări cookie box