Sepsi a câștigat cu CS Mioveni, scor 4-1, și e în semifinalele Cupei României Betano, alături de U Cluj și UTA.

  • Sepsi va juca în semifinale împotriva învingătoarei din ultimul sfert, CFR Cluj – FC Argeș (azi de la 21:00)
  • Cealaltă semifinală este U Cluj – UTA Arad
  • Meciurile se joacă într-o singură manșă

Meciul de la Sf. Gheorghe a început pe ninsoare, cu ocazii la ambele porți. Deși e ultima în Liga 1, echipa lui Dică a făcut față formației aflate pe locul 6, în play-off, iar la pauză era 0-0. Sepsi a ratat prima mare șansă în minutul 3, când Cosmin Matei a luftat în careu, în poziție centrală, deși era pus sub presiune.

Covăsnenii au fost aproape să primească un penalty, dar „centralul” Iulian Dima a revenit asupra propriei decizii după consultarea VAR-ului. Garutti a părut că a lovit mingea cu brațul, dar reluările au arătat că și-a folosit umărul, nu mâna.

Pe finalul reprizei, Mioveni a rămas în zece oameni. Vlad Pop a încasat cartonașul roșu direct după ce l-a lovit cu pieptul pe Ștefănescu, la mijlocul terenului, într-un duel fără minge.

Repriză secundă cu 5 goluri în Sepsi – CS Mioveni

În repriza a doua au venit golurile. Ion Gheorghe a lovit primul, șut tare la colțul scurt, după o lansare bună în adâncime a lui Rodriguez. Cosmin Matei a dus scorul la 2-0, în minutul 69. A trimis în poarta goală, după ce Tudorie trimisese în bară.

În 10 oameni, Mioveni a început să spere pe final. În minutul 75, Rădescu a trimis plasat cu dreptul, în vinclu, fără șanse pentru Niczuly.

Sepsi s-a aruncat apoi în atac, a sufocat-o pe „lanterna roșie” din Liga 1 și a mai marcat de două ori. Cosmin Matei a făcut „dubla” în minutul 90, iar Tudorie a înscris cu noroc la ultima fază, în poarta goală, după mai multe ricoșeuri în careu.

FINAL. Sepsi Sf. Gheorghe – CS Mioveni 4-1

  • A marcat: Ion Gheorghe 54, C. Matei 69, 90, Tudorie 90+5 / Rădescu 75
  • Aproximativ 3.000 de spectator au  asistat la meci.

https://www.gsp.ro/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail