Serviciul Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Sfântu Gheorghe anunţă că începând din data de 1 februarie programările pentru accesul în sediul instituţiei se vor putea face doar online, la adresa scep.setmore.com.

În acest sens, programarea este gratuită şi netransmisibilă, iar înainte de completare, solicitantul trebuie să se asigure că deţine toate actele necesare depunerii cererii, care sunt menţionate în lista de documente publicată pe site-ul oficial al instituției (https://www.sfantugheorgheinfo.ro/formulare-tipizate#evidentapers).

Neconcordanţa dintre datele înscrise în fereastra de programare (nume, prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii duce la anularea programării.

Accesul la ghişeu în vederea depunerii cererii de eliberare a actului de identitate se face la data şi ora programată. Neprezentarea la data şi ora programată, neconformitatea datelor din formularul de programare sau lipsa actelor necesare duc la anularea programării.

În cazul anulării programării, solicitantul va aplica pentru o nouă programare.

În continuare, pe baza programării online, accesul în instituţie se va face doar prezentând certificatul verde care atestă vaccinarea împotriva COVID-19, sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid certificat nu mai vechi de 48 de ore, sau un document care dovedește trecerea prin boala COVID-19 în ultimele 180 de zile.

www.sfantugheorgheinfo.ro

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail