5 Comentarii

 1. 1

  BOBO

  si uite asa… cheltuim banii publici… aiurea-n-tramvai… pt. ca daca, de la inceput, s-ar fi respectat legea nu s-ar fi ajuns aici… probabil ca dom’ primar si gasca lui au crezut ca nu o sa fie trasi la raspundere…

  Reply
 2. 2

  Popescu Dan

  Ceva care in orice alt stat normal e de la sine inteles, ca orice denumire sa fie inscriptionata mai intai in limba oficiala a statului, la noi trebuie sa mergi prin instante! Acum acest primar trebuie sa plateasca oalele sparte, adica aceste indicatoare care se vor arunca la gunoi trebuiesc platite din buzunarul propriu. La fel se intampla si in Miercurea Ciuc, orice indicator, ca e denumire de strada sau de dirijare, intai e in lumba maghiara. Au fost lasati mult prea mult timp sa isi faca de cap si pot fi pusi la punct cu mijloace legale, asa cum a aratat Prefectura. Bravo, domnule prefect!

  Reply
 3. 3

  si eu

  Corect. Legea trebuie respectata de toti. Primarul Antal A. si-a luat prea de tot nasul la purtare. Este bine ca Prefectul, reprezentantul statului ROMANIA, i-a dat peste nas.
  Bravo CODRINE !

  Reply
 4. 4

  Ion Cohara

  Transarea definitiva si irevocabila in justitie a problemei respectarii limbii romane ca limba oficiala exclusiva de catre autoritatile locale udemeriste, are o importanta fundamentala. Felicitari domnule PREFECT!
  Onor justitiei !

  Reply
 5. 5

  joni

  Sa nu bucurati prea devrem de „marea dreptate” a judecatoriei din romania ca a mai fost si cazul cu drapelul (ne)arborat la primarie la care autoritatile romanesti – normal – au dat verdict nefavorabil lui Albert Almos care dupa o lunga dar reusita judecata la Strasbourg a castigat si a primit daune de la cei in cauza. Sa asteptam si dreptatea de la Strasbourg, ce se masoara altfel decat cel din tarisoara noastra corupta impotriva maghiarimii pasnice.

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna