Ieri, în jurul orei 00.45, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Baraolt au fost sesizaţi V. Szilard, de 21 de ani, domiciliat în comuna Aita, despre faptul că pe D.J. 121A, în localitatea Aita Medie, a fost implicat într-un eveniment rutier.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Baraolt, care au constatat că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 121A, în localitatea Aita Medie, a derapat, a pierdut controlul volanului şi  a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilo-test, care a relevat o alcoolemie de 0,52 mg./l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Baraolt, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail