Poliţiştii rutieri cercetează un bărbat care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără să posede permis de conducere, a provocat un accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut miercuri, la ora 01.00, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Sf. Gheorghe.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţişti rezultă că S. Marius, 30 de ani, domiciliat în municipiul Drăgăneşti, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. G-ral Grigore Bălan, din direcţia Consic către Romtelecom, a efectuat un viraj la stânga la intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918, pentru a se deplasa către gară, moment în care a pierdut controlul volanului şi a acroşat un rond decorativ de flori, amplasat în afara părţii carosabile.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date proprii, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi că emană miros de băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail