Sărbătorim, la 5 iunie, 10 ani de la oficializarea Zilei Rezervistului Militar și 29 ani de la înființarea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, eveniment care a marcat în mod pozitiv viețile noastre și a contribuit la potențarea demersurilor vizând apărarea drepturilor și intereselor legitime ale militarilor și polițiștilor, în rezervă și în retragere , din acest segment al societății.

Filiala Covasna a ANCMRR din MAI, prin membrii săi, s-a implicat şi a participat activ la toate manifestările organizate, pe plan local, întru marcarea zilelor festive, de armă, de omagiere a înaintaşilor, acţiuni culturale, comemorative sau de altă natură .

Ne-am implicat, cu foarte multe rezultate pozitive, în menținerea legăturii între foști colegi, pentru sprijin moral și material al celor aflați în momente grele ale vieții, pentru socializare și informare despre noutățile apărute în legislație.

Cu prilejul acestui moment aniversar Biroul Executiv al Filialei județului Covasna urează membrilor și familiilor lor, cele mai calde urări de sănătate, fericire, viață lungă și împliniri, împreună cu sincere mulțumiri pentru activitatea desfășurată în vederea sporirii prestigiului organizației noastre.

Din păcate, cele două aniversări din acest an sunt umbrite de necazurile provocate întregului popor român de către pandemia de  coronavirus, acest inamic invizibil și perfid, care ne-a dat peste cap viețile tuturor, dar pe care, prin eforturi comune, sunt convins că-l vom învinge, pentru a ne relua, în pace și liniște, activitățile creatoare, alături de copiii și nepoții noștri.  Să fim curajoși, optimiști și prevăzători pentru a putea trece cu bine acest mare obstacol din viața noastră.

La ceas aniversar, transmitem felicitări tuturor rezerviştilor şi celor în retragere din Ministerul Afacerilor Interne şi le dorim multă sănătate şi bucurii.

LA MULȚI ANI ! ” dragi camarazi.

Cu stimă, respect, deosebită considerație și aleasă prețuire,

Preşedinte filială ANCMRR din MAI

                                                          Col. ( r ), ing. Ivan Nicolae

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail