Miercuri după-amiză, poliţiştii de la Poliţia Oraşului Baraolt au fost sesizaţi de către medicul de gardă al Spitalului Baraolt despre faptul că, la secţia de urgenţă s-a prezentat o tânără de 18 ani, domiciliată în localitatea Biborţeni, care prezenta o contuzie forte la piciorul stâng, ce părea că provine în urma unui accident.

Din discuţiile purtate cu persoana rănită, a reieşit că, în timp ce se deplasa pe str. Boralja din localitatea Biborţeni, în calitate de pieton, a fost acroşată de o presă de balotat fân, tractată de un tractor condus de o persoană necunoscută. După accident, conducătorul tractorului a oprit pentru puţin timp, după care şi-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect, K. Tibor, de 36 ani, domiciliat în localitatea Băţanii Mari, posesor al permisului de conducere categoria B. Acesta a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat valoarea de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spitalul Baraolt unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail