Etapa a VII-a, ultima din acest tur de campionat, a adus cele mai multe goluri înscrise într-o etapă: 47.

DACZO a câştigat meciul destul de uşor controlând jocul de la un capăt la altul lui TOPO nerămânând prea multe spaţii de joc şi datorită erorilor mari dintr-o defensivă care nu s-a putut ridica la nivelul jocului.

NARANCS a jucat destul de ambiţios, apărarea făcându-şi bine datoria, iar mijlocul şi atacul echipei au jucat aproape fără greşeală, I.G.O. mulţumindu-se cu cele două goluri înscrise pe fondul relaxării oaspeţilor.

ELECTRICA a făcut cel mai bun joc din acest tur de campionat contra lui STEAUA; 2 -2 la pauză, iar cu 7 minute înainte de final îi conducea stelişti cu 4 – 2. Ambele echipe au fost motivate, dispuse la efort, s-a alergat foarte mult. Jucătorii ambelor echipe nu au stat deloc, au efectuat un marcaj strâns, au luptat enorm la mijlocul terenului cu ritm bun de joc, partidă animată, execuţii în viteză de ambele părţi.

DR. OFFICE a terminat campionatul cu o victorie împotriva echipei TEGLAS. Ambele echipe au luat meciul în serios dar echipa care a rezistat fizic a luat cele trei puncte, meciul fiind cu un ritm bun dar cu greşeli individuale destul de multe de ambele părţi. Atitudine mai bună pentru oaspeţi care au urcat un loc în clasament.

Antr. Drd. Lazar Mihail

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail