Persoanele care doresc să cunoască mai multe despre ceea ce implică deschiderea unei afaceri în turism, se pot înscrie la cursurile gratuite de antreprenori în turism, zona Centru, organizate de Universitatea «Spiru Haret», până în data de 15 septembrie a.c.

La aceste cursuri se pot înscrie femei şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 18-55 ani, cu studii minim medii şi cu domiciliul stabil în zona centru. Cursul începe în data de în 1 octombrie (a.c) şi se derulează până în iunie 2012, în zilele de sâmbătă şi duminică.

„Proiectul se derulează de anul trecut. Vom selecta şi din Sfântu Gheorghe şi din Miercurea Ciuc, deci din toată zona Centru (…) Noi înscriem un număr nelimitat de persoane urmând ca ulterior să facem două filtre de selecţie, pentru ca în final să rămână 25 de persoane, cu o marjă de 5, dacă ne acceptă proiectul, ca să avem şi 5 persoane selectate de rezervă”, a explicat Lect. Univ. dr. Gica Cruceru.

Aceasta a  precizat că aceste cursuri se vor ţine la Spiru Haret, în Braşov, pe strada Turnului, nr. 7.  La finalalul acestui curs, participanţii vor primi o diplomă. „Ar fi păcat să nu se înscrie cât mai mulţi, pentru a  beneficia de acest curs. Cursanţii vor primi cursurile, vor beneficia de consultanţă – avem două firme mari, una din Bucureşti, una din Craiova, vor avea workshop- uri, li se va răspunde în permanenţă la toate tipurile de întrebări legate de deschiderea unei afaceri, în turism, în speţă, pentru că proiectul se numeşte Antreprenori în turism, şi totul gratuit”, a mai spus Lect. Univ. dr. Gica Cruceru.

Doritorii găsesc mai multe informaţii la sediul Universităţii „Spiru Haret” din Sfântu Gheorghe.

Cursurile fac parte din proiectul cofinanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.1. „Promovarea culturii antreprenoriale“.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail