Luni, la ora 14:45, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna l-au identificat în trafic pe  S. Antal, localnic, care în timp ce conducea un autoturism pe str. Ştefan cel Mare, la intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918 din oraşul Covasna, a acroşat un au­toturism condus regulamentar din sens opus de O. Sandor. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilo-test. În cazul lui S. Antal rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Recomandări de sezon

Este perioada concediilor, vacanţelor. Mulţi cetăţeni se grăbesc să ajungă cât mai repede la destinaţie sau acasă. Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic, în scopul prevenirii implicării în evenimente rutiere nedorite poliţiştii covăsneni vă recomandă:

Având în vedere temperaturile ridicate prognozate pentru această pe­rioadă, poliţiştii ru­tieri recomandă ce­lor aflaţi la volan să fie foarte atenţi şi să nu conducă în stare de oboseală. Se ştie că tempe­raturile ridicate favorizează adormirea la volan, cauză frecventă de producere a accidentelor pe timp de vară. Conducătorii auto nu trebuie să uite că de starea lor de sănătate şi de odihnă depind şi vieţile tuturor celor pe care îi transportă.

Indiferent de calitatea dvs de participant la trafic: conducător auto, biciclist, conducător de moped, motociclist sau pieton, respectaţi regulile de circulaţie!

O clipă de neatenţie sau ignoranţă vă poate costa foarte mult!

Accidentul rutier se produce într-o fracţiune de secundă, dar vă poate schimba viaţa pentru totdeauna!

Poliţiştii covăsneni vă urează o săptămână în siguranţă, fără evenimente rutiere!

BIROUL DE PRESĂ AL IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail