Consiliul Local (CL) Sfântu Gheorghe a deschis linia de finanţare nerambursabilă pentru proiectele culturale, punând la dispoziție în acest sens, 450.000 lei din bugetul local.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe  a anunțat că invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile și fundațiile constituite conform legii care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, pentru domeniul cultură. În acest an, este alocată suma de 450.000 lei din bugetul local, pentru domeniul cultural.

Propunerile de proiecte se transmit la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, strada 1 Decembrie 1918 nr. 2, judeţul Covasna, până în data de 17 martie, ora 15.00.

„Este important să nu ne uităm valorile, ci să le promovăm şi susţinem de fiecare dată. De aceea, și în acest an sprijinim cu o sumă importantă de bani programele culturale ale asociațiilor și fundațiilor cu sediul în Sfântu Gheorghe. Cererile de finanțare sunt așteptate până la data de 17 martie.”- a transmis primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, pe pagina sa de socializare.

Selecția și evaluarea proiectelor în vederea obținerii finanțării nerambursabile se va face de către comisia de evaluare, în perioada 20- 31 martie (a.c.).

Documentele necesare depunerii ofertelor culturale pe anul 2023 pot fi procurate de la biroul nr. 28 al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, în zilele de luni–vineri, între orele 8–14, precum și descărcată de pe site-ul Primăriei. Regulamentul privind acordarea finanţărilor nerambursabile și alte detalii pot fi găsite accesând: https://www.sfantugheorgheinfo.ro/burse-finantari/anunt-de-participare-proiecte-culturale-2023?fbclid=IwAR3AsTpfTJRAoaPfAowy9ndzM2-XYdaFLkwRVglqwiW1_akF2llRrUiSVXI.

Ana CIORICI COSTACHE

Sursa foto: pagina de Facebook a primarului Antal Árpád.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail