Vineri, la ora 00,46, poliţiştii de la Secţia 1 de Poliţie Rurală Sf. Gheorghe au fost sesizaţi de o femeie din comuna Arcuş despre faptul că doi bărbaţi au pătruns fără drept în locuinţa sa, unde au distrus mai multe bunuri, după care au agresat-o pe ea şi pe fiul ei, C. Lorant, în vârstă de 18 ani.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi i-au identificat pe T. Zsolt, de 25 de ani, şi pe B. Csongor, de 27 de  ani, ambii localnici. Din primele cercetări, rezultă că agresorii şi C. Lorant au consumat împreună băuturi alcoolice într-un local public din comună. Între cei trei au intervenit divergenţe de opinie, C. Lorant s-a ridicat de la masă şi a plecat către casă cu intenţia să ia un obiect cu ajutorul căruia să-i bată pe ceilalţi doi, dar aceştia l-au urmărit până acasă, au pătruns în curtea locuinţei, unde au distrus mai multe bunuri, după care l-au agresat fizic pe C. Lorant şi pe mama acestuia.

Prejudiciul reclamat este de 500 lei.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, respectiv loviri sau alte violenţe.

N-a ţinut figura

La mijlocul săptămânii trecute, poliţiştii de la Compartimentul Furturi şi Trafic de Autovehicule din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Covasna au identificat şi au indisponibilizat  un ciclomotor furat din Italia.

Autovehiculul în cauză a fost identificat la staţia Registrului Auto Român din Sf. Gheorghe unde H. Szilamer, de 57 de ani, domiciliat în Boroşneu Mare l-a adus pentru efectuarea unei autentificări R.A.R.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că ciclomotorul figurează în baza de date e-ASF Interpol ca fiind furat din Italia la data de 22.06.2008.

Ciclomotorul a fost indisponibilizat şi sigilat în curtea I.P.J.Covasna.

Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Prinsă în flagrant

Lucrătorii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Tg. Secuiesc au surprins în flagrant o femeie în timp ce sustrăgea alimente din locuinţa unei alte femei în vârstă din Breţcu.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că numita Lepedat Maria, în vârstă de 44 ani, domiciliată în com.Breţcu nr. 453, a pătruns în locuinţa părţii vătămate pe poarta şi uşa de acces care nu erau asigurate, de unde a încercat să sustragă produse alimentare (salam, şuncă şi un pachet de unt), în valoare de aproximativ 12 lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat, cu suspecta în stare de libertate.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, partea vătămată a reclamat că o doare piciorul şi nu se poate deplasa.

Poliţiştii au solicitat ambulanţa şi femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Tg. Secuiesc, iar ulterior la Spitalul Municipal din Sf. Gheorghe, unde a fost diagnosticată cu fractură col femural şi suspectă de  fractură braţ. Poliţiştii continuă cercetările în cauză atât cu privire stabilirea împrejurărilor în care s-au produs leziunile.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail