Biblioteca din comuna Sita Buzăului a anunțat că organizează, începând de astăzi, 10 aprilie, și până în 13 aprilie, ateliere pentru copii, în cadrul cărora aceștia vor învăța diverse tehnici de decorat ouă și vor intra în atmosfera sărbătorii Paștelui.

Atelierele vor începe la ora 10.00 și se vor încheia la ora 14.00, cuprinzând, pe lângă activitatea de decorat ouă, momente de lectură (citirea unor povești specifice acestei perioade), dar și vizionarea unor filmulețe pe această temă.

„Dragi cititori, Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi, așa că, în perioada 10-13 aprilie, organizăm ateliere în cadrul cărora copiii decorează ouă, folosind diferite tehnici. Această activitate își propune cultivarea îndemânării și răbdării celor mici. Punem la dispoziție materialele necesare, dar dacă doriți să faceți ceva anume, bineînțeles că puteți veni cu cele necesare. Pe lângă decoratul ouălor, o să citim povești specifice acestei perioade, o să ascultăm cântecele și o să vizionăm filmulețe pe această temă.”- se arată în anunțul postat pe pagina de socializare a Bibliotecii Comunale Sita Buzăului.

Ana CIORICI COSTACHE

Foto: Arhiva Mesagerul de Covasna 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail