Cadrele militatre  din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireșoaia” din Sfântu Gheorghe lansează un APEL UMANITAR pentru ajutorarea colegului lor Plt.maj. Știucă-Lefcencu Gabriel, care are nevoie de o proteză, după ce un picior i-a fost amputat. 

 

„Acum, în preajma Sfintei Sărbători a nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, vă adresez respectuos rugămintea de a ne sprijini și de a vă alătura inițiativei colegilor din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireșoaia”, în încercarea lăudabilă și plină de emoție, de a face rost de suma necesară ajutorului unui camarad și prieten greu încercat de viață.

Plt.maj. ȘTIUCĂ-LEFCENCU GABRIEL, subofițer la Batalionul 22 Vânători de Munte „CIREȘOAIA”, se află într-un moment în care are nevoie de sprijinul și ajutorul colegilor și prietenilor.

Apelez la simțurile dumneavoastră pentru a vă face atenți în primul rând asupra problemei cu care se confruntă colegul nostru și nu în ultimul rând, de a vă convinge să contribuiți, atât cât aveți posibilitatea, la îndeplinirea visului acestuia, acela de a-și putea sprijini familia și de a-și îndeplini atribuțiile de tată și cap de familie. Vrea să își ducă din nou copii la școală, pe jos, de mână, să meargă împreună cu soția la plimbare și să facă tot felul de activități pe care noi, cei care le facem zilnic, le facem fără să le considerăm speciale.

Colegul nostru, ȘTIUCĂ-LEFCENCU GABRIEL se află în etapa de protezare, asta după ce i-a fost amputat piciorul în urma unui accident suferit cu un utilaj agricol. Veteran al teatrelor de operații, cu 3 misiuni executate în Afganistan, Gabriel are puterea de a lupta și de a merge mai departe, doar că are nevoie și de sprijinul nostru. În luna ianuarie 2022 este programat la Oradea pentru faza de protezare, fază ale cărei cheltuieli atinge suma de 31.120 lei, o sumă foarte mare pentru posibilitățile pe care le are în momentul de față. Apelez la dumneavoastră, să contribuim împreună la împlinirea visului colegului nostru și să reușim să strângem cât mai repede, până în ianuarie, suma de care are nevoie.

Pentru a veni în ajutorul camaradului nostru, avem respectuoasa rugăminte, ca sumele ce se vor strânge, să fie depuse în contul R037 RZBR 0000 0600 1299 7048, deschis la RAIFFEISEN BANK, pe numele ȘTIUCĂ-LEFCENCU GABRIEL.

Orice ajutor, cât de mic, este un ajutor măreț pentru colegul nostru și familia acestuia, greu încercați în aceste momente. Dăruim din puținul nostru pentru camaradul nostru, în vârstă de doar 45 ani!

Pentru alte detalii, puncte de contact — Plt.adj.pr. Dănăilă Ionel, telefon 0745-035.266 sau Lt.col. Gaiță Mihai Liviu, telefon 0744-341.543.”- se menționează în APELUL UMANAITAR transmis către redacția Mesagerul de Covasna.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail