Studenții, masteranzii și doctoranzii, cu vârste de până la 35 de ani, înscriși la facultate în anul universitar 2016-2017, domiciliați în Sfântu Gheorghe, și care au ca temă de licență, masterat sau doctorat o idee inovatoare care poate fi aplicată în municipiul Sfântu Gheorghe sau în județul Covasna, își mai pot depune dosarele de înscriere pentru programul de burse, până luni.

Bugetul pe care Municipalitatea îl alocă acestui proiect  este de 100.000 de lei, iar de burse vor putea beneficia un număr maxim de 25 de tineri. Astfel, timp de patru luni, studenții vor primi câte 300 de lei/ lună, masteranzii câte 500 de lei/ lună, iar doctoranzii câte 1000 de lei/ lună.

Candidații își mai pot depune dosarele până luni, 30 ianuarie (a.c.), personal, la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură; prin poștă; sau prin e-mail, la adresa: [email protected]

De asemenea, tot până la această dată, candidații sunt așteptați să trimită formularele de cerere completate la adresa de e-mail: [email protected], până la ora 13:00.

Hotărârea Consiliului local, regulamentul de participare și formularul de cerere privind bursele pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi poate fi accesat pe site-ul:  http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=259.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail