Asociația „Aranylabda”, în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez – filiala Sfântu Gheorghe, organizează anul acesta cea de-a treia ediție a campaniei de ajutorare a copiilor nevoiași, „Cadouri în cutii de pantofi”. . .
cadouri-copii-craciunMai sunt doar câteva zile până la Turneul Goldball Merry Christmas Edition, iar cei care doresc să aducă de Crăciun un zâmbet pe chipurile copiilor defavorizați, încă sunt așteptați să contribuie cu câte un cadou împachetat într-o cutie de pantofi.
Persoanele interesate trebuie să își procure o cutie de pantofi, să decidă dacă vor să facă fericiți un băiețel sau o fetiță, și mai apoi să aleagă cadoul potrivit. Cutiile pot conține: jucării (mașinuțe, mingi, păpuși, jucării din pluș); rechizite școlare (pixuri, creioane colorate, calculatoare, cărți de colorat, blocnotes – uri); produse pentru igiena personală (periuțe și paste de dinți, săpun, pieptene); dulciuri; bomboane de Crăciun; tricouri; ceasuri; haine; dar și o felicitare de Crăciun pe care aceștia să scrie câteva rânduri pentru copilul care va primi cadoul.
Totodată, organizatorii atrag atenția asupra faptului că pachetele cu cadouri nu trebuie să conțină jocuri agresive (pistoale, cuțite, jocuri pentru calculator/playstation agresive); alimente perisabile (conserve, fructe); recipiente care să conțină lichide (șampon, loțiune de corp) – doar în cazul în care acestea sunt sigilate corespunzător; medicamente; sau obiecte fragile (obiecte din sticlă sau porțelan).
Cadourile vor fi mai apoi împachetate, iar pe cutii vor fi trecute vârsta și sexul copilului pentru care au fost pregătite (ex. fată, 8-9 ani). Pachetele pregătite sunt așteptate la Turneul „Goldball – Merry Christmas Edition”, care va avea loc în perioada 17-18 decembrie, la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din municipiu.
Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail