Locurile de cazare la pensiunile din rețeaua Asociației Naționale de Turism Rural Ecologic și Cultural (ANTREC) – filiala Covasna sunt rezervate în procent de 100% pentru petrecerea de Revelion, iar pentru Crăciun mai sunt locuri disponibile pentru rezervare.

. . pensiunea-cetate-balvanyos-copyVicepreședintele Asociaţiei Naţionale a Turismului Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC), Daragus Attila, a declarat luni că rezervările pentru Revelion, la pensiunile din filiala Covasna, s-au terminat, iar locurile de cazare pentru Crăciun sunt rezervate în procent de aproximativ 50%.

Potrivit aceleiași surse, rezervările au început în luna septembrie, majoritatea fiind făcute de către persoane din sudul țării. Cele mai căutate au fost pachetele cu demi-pensiune.

Cei care își vor petrece sărbătorile de iarnă la pensiunile ANTREC Covasna vor fi serviți cu bunătăți de sezon și vor putea avea și parte de surprize frumoase:

„Îi vom aștepta cu bunătăți de sezon, cineva va intra în rolul lui Moş Crăciun și va merge din cameră în cameră cu daruri pentru copii. ” – a menționat Daragus Attila.

Daragus Attila a menționat că va participa la Târgul de Turism ce va avea loc săptămâna aceasta, în Capitală, unde vor fi prezentate și ofertele ANTREC Covasna.

Ana Alina Costache

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail