Doi tineri au fost arestaţi preventiv 29 de zile pentru lipsire de libertate şi loviri.

În noaptea de 27/28.11.2011, în jurul orei 24.00, Poliţia Municipiului Sf. Gheorghe au fost sesizată telefonic prin Sistemul naţional Unic al Apelurilor de Urgenţă 112 de un tânăr de 20 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ despre faptul că a fost lipsit în mod ilegal de libertate şi bătut de doi tineri.

În baza sesizării, echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Sf. Gheorghe s-a deplasat la faţa locului şi, în urma primelor cercetări a stabilit că, în seara zilei de 27.11.2011, în jurul orelor 20.30, K. Csaba,  de 22 ani, şi F. Robert, de 19 ani, ambii din Sf. Gheorghe, aflaţi în stradă, au luat-o cu forţa şi încătuşat-o pe victima de 20 ani, după care au transportat-o – împotriva voinţei acesteia – cu un taxi la ieşirea din Sf. Gheorghe, spre localitatea Vâlcele, în zona kilometrului 4.

În acest loc taximetristul a oprit maşina într-o parcare, iar după coborârea pasagerilor acesta s-a întors în oraş.

În continuare, F. Robert şi K. Csaba au condus victima în pădure, l-au încătuşat de un copac, după care l-au agresat timp de aprox. 2-3 ore.

În baza materialului administrat în cauză, luni, 28.11.2011, în jurul orei 14.00, împotriva celor doi suspecţi s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire.

Judecătoria Sf. Gheorghe a dispus ieri arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi bărbaţi suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe.

Alte violenţe

Un bărbat de  60 ani din localitatea Mereni i-a sesizat luni, pe  poliţiştii de la  Secţia 2  Poliţie Rurală Tg. Secuiesc, cu privire la faptul că în data de 26.10.2011, în jurul orei 19.00, pe o stradă din localitatea Mereni a fost lovit de F. Zsombor, de 19 ani, localnic, ca urmare a unor neînţelegeri dintre cei doi.

Victima a anexat la plângere un certificat medico-legal, prin care Serviciul de Medicină Legală Covasna a stabilit că în urma leziunilor suferite are nevoie de  5-6 zile de îngrijiri medicale.

În aceeaşi zi, poliţiştii de la Secţia nr.2 Poliţie Rurală Târgu  Secuiesc au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 66 ani, din comuna Ojdula, despre faptul că , în cursul zilei de sâmbătă a săptămânii trecute, D. Benedek, de 40 ani, consătean, l-a lovit cu pumnii şi picioarele, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce necesită un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare , conform certificatului medico-legal.

În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail