. . Au început înscrierile pentru târgul destinat producătorilor și meșteșugarilor locali, organizat de operatorul regional de salubritate, S.C. TEGA S.A.

S.C. Tega S.A., în parteneriat cu Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, va organiza la începutul lunii viitoare, timp de două zile, un nou târg destinat produselor și meșteșugurilor tradiționale locale. Târgul este organizat anual, începând din anul 2013, în primul sfârșit de săptămână al fiecărei luni și adună, de fiecare dată, atât producători din județul Covasna cât și din județele învecinate.

Potrivit organizatorilor, cele mai des întâlnite produse cu care participanții se înscriu în cadrul târgurilor sunt cele lactate, produsele din carne, cârnații, dulciurile, dulcețurile dar și produse hand-made (lucrate manual).

Pentru a putea participa, fiecare persoană care se înscrie la târg trebuie să dețină un certificat sau un atestat de meșteșugar sau de producător, iar prețul pentru o zi de participare este de 25 de lei, taxă pentru care participanților le vor fi puse la dispoziție spații unde aceștia să își poată etala produsele.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de către reprezentanții societății de salubritate, târgul  prin intermediul căruia se dorește promovarea produselor autentice ale producătorilor și meșteșugarilor locali, se va desfășura în perioada 6-7 august, în Piaţa Libertăţii din municipiu, iar persoanele interesate să participe sunt așteptate să se înscrie, până pe data de 4 august, la numărul de telefon  0367 401 911.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail