La sfârșitul lunii martie, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin, profitând de neatenția vânzătoarei de la un stand din incinta unui complex comercial dn oraș, a sustras o pereche de ochelari de soare, prejudiciul reclamat fiind estimat la circa 300 de lei.

De asemenea, la data de 01 aprilie 2016, tot polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că un bărbat a efectuat o tranzacție de retragere numerar la un ATM bancar din zona gării, a extras cardul din bancomat însă nu a mai ridicat și suma de bani. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că suma a fost sustrasă ulterior de către o persoană de sex masculin.

În ambele cauze se continuă cercetările pentru identificarea făptuitorilor și tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în cazul în care există persoane care pot oferi informații sau recunosc persoanele din imagini, sunt rugate să apeleze de urgență numărul unic 112 – număr gratuit, sau 0267.311.212.

 

Bănuit de furt din locuință identificat și reținut de polițiști

Polițiștii din Târgu Secuiesc, în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Brașov, au reușit identificarea unui bărbat suspectat de comiterea unui furt, în municipiul Târgu Secuiesc.

Din investigațiile efectuate în cauză până la acest moment, a reieșit că la data de 11 aprilie 2016, bărbatul de 46 de ani ar fi abordat o femeie pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, cu care s-a împrietenit, după care s-au deplasat la domiciliul acesteia din Târgu Secuiesc. După mai multe discuții, bărbatul a profitat de neatenția gazdei sale și i-a sustras din locuință mai multe bijuterii din aur, apoi a plecat. Valoarea prejudiciului este estimată la circa 2.000 de lei.

În urma investigațiilor desfășurate s-a reușit identificarea bărbatului pe raza municipiului Brașov. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a persoanei în cauză.
. .

IPJ Covasna

Agent principal de poliție

 Marin Nicoleta

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail