. . O mini-bursă a locurilor de muncă în domeniul prelucrării lemnului se va derula săptămâna viitoare, în data de 8 iunie, la Sfântu Gheorghe.

Mini-bursa este organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna, împreună cu „SC ALEX & Co SA”.

„Am lansat acest eveniment, ca urmare a solicitării societății comerciale Alex & Co SA, dar noi am lansat invitația și către clusterul din domeniul prelucrării lemnului, dar am trimis invitație și primăriilor din zonă, ca să mobilizeze și acele persoane care nu sunt în evidența noastră (…)”, a declarat, ieri, directorul executiv al AJOFM Covasna, Kelemen Tibor.

Evenimentul va avea loc la sediul AJOFM din Sfântu Gheorghe (din strada Gen. Grigore Bălan, nr. 14) și se va derula începând cu ora 9,00, până în jurul orei 11.00.

***

Datele AJOFM Covasna arată că la finele lunii aprilie, în evidențele Agenției erau înregistrate 4.264 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, iar valoarea ratei șomajului – 4,81%, era cea mai scăzută din ultimii 24-25 de ani.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail