. . Asociația de tineret „Ecou”, împreună cu Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe aduce vineri, la sala „Arta” din municipiu, concertul „JAZZ & Beethoven”.  Biletele au fost deja epuizate, transmit organizatorii.

Concertul, susținut de artiștii Peter Sarik (pian), Tibor Fonay (contrabas, chitară bas), Attila Galfi (tobe), va cuprinde prelucrări jazz ale unor simfonii și sonate clasice ale lui Beethoven. Evenimentul este dedicat Zilei Europei, marcate pe 9 mai, au transmis organizatorii.

„Am ales ziua de 6 mai, în preajma Zilei Europei, pentru a sărbători cum se cuvine, cântând ÎMPREUNĂ, români și maghiari deopotrivă, Imnul europei, Oda bucuriei de Beethoven, într-o manieră inedită. Spectatorii se pot aștepta la aceeași manieră dezinvoltă de interpretre cu care ne-a obișnuit deja Sarik Peter, cel care în ultimul an a concertat de două ori, împreună cu Luiza Zan, la invitația Asociației <<Ecou>>. Îmbinarea dintre muzica fascinantă a lui Beethoven și talentul improvizatoric al celor trei muzicieni maghiari de renume, vor crea, cu certitudine, un spectacol de neuitat”, a declarat coordonatorul de proiecte din cadrul Asociației „Ecou”, Mădălin Guruianu.

Potrivit acestuia, doar 100 de bilete au fost puse la dispoziție, la prețul de 20 de lei, acestea fiind deja epuizate.

 

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail