Poliţiştii au identificat şi cercetează mai multe persoane pentru furt.

Nu era recolta lor

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Rurală Sfântu Gheorghe, i-au identificat pe B Iliuţă, de 26 de ani, domiciliat în comuna Mărcuş, satul Arini, judeţul Braşov şi pe L. Adrian, de 29 de ani, domiciliat în comuna Vâlcele, satul Araci, judeţul Covasna, suspectaţi că, în perioada 10-31.10.2011, ar fi sustras porumb de pe terenul agricol al unui gospodar din comuna Hăghig.

Poliţiştii au identificat la domiciliul suspecţilor o parte din produsele sustrase.

Cafea şi o rudă de salam

Miercuri după-amiază, poliţiştii de la Poliţia Staţiunii Covasna au fost sesizaţi telefonic, de şefa unui supermarket din oraş, despre faptul că a surprins o femeie care a sustras produse alimentare. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat-o pe suspectă ca fiind R. Ilona, de 33 ani, din oraşul Covasna, asupra căreia au găsit un pachet de cafea şi o rudă de salam.

Prejudiciul, în valoare de 15,18 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

N-au apucat să ia mai mult

În aceeaşi zi, mai spre seară, poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Covasna au fost sesizaţi telefonic de un gospodar din comuna Brateş despre faptul că a surprins două persoane în timp ce culegeau porumb ştiuleţi de pe tarlaua sa, de pe raza satului Pachia.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi i-au identificat pe V. Attila, de 30 de ani, şi pe C. Ildiko, de 24 de ani, ambii domiciliaţi în oraşul Covasna, care au cules cantitatea de 8,7 kg porumb ştiuleţi. Cantitatea de porumb sustrasă a fost predată părţii vătămate.

În toate aceste cauze poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate. (IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail