. . Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”, oferă persoanelor interesate posibilitatea de a-și măsura tensiunea arterială, nivelul glicemiei și de a le fi efectuate analizele medicale de laborator, în mod gratuit.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, în perioada 4 – 8 aprilie a.c., Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe oferă analize medicale de laborator gratuite, la sediul din strada Stadionului nr. 1-3. Recoltarea probelor va fi efectuată în incinta clădirii vechi a spitalului, la subsol, camera numărul 2, între orele 07:00 – 09:00. Locurile sunt limitate, așadar, pentru a beneficia de analizele de laborator, persoanele interesate trebuie să efectueze o programare prealabilă, la numărul de telefon: 0729 988 945.

De asemenea, în perioada 7 – 8 aprilie, între orele 11:00 – 17:00, în parcarea magazinului alimentar Bertis din strada Stadionului, în fața magazinului Șugaș, respectiv în fața statuii Ostașului Român de pe strada Păiuș David, vor fi amplasate corturi special amenajate, unde cei interesați pot beneficia de măsurarea tensiunii arteriale, respectiv a nivelului glicemic.

Ioana Ardeleanu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail