La bazinul olimpic de la Bacău s-au desfășurat, ]n perioada 23-27 martie a.c., Campionatele Naționale de Înot destinate categoriilor de Seniori, Tineret și Juniori la care  au luat startul un total de 337 de sportivi dintre care 201 baieți și 136 de fete de la 55 de cluburi.

Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a fost reprezentată prin Tompa György Kadosa, categoria juniori și Mihály Zsolt Hunor, la categoria tineret.

În proba 50m. Bras, Tompa György Kadosa (CSG) a obținut titlul de campion național la juniori. Sportivul CSG s-a impus încă din serii, stabilind record personal cu timpul 31”39,  în finală timpul 31”57.

Antrenorul Senior Ciprian Grosu a declarat: „Am intrat cu dreptul în noul an competițional; sunt mândru de titlul de campion național obținut la juniori. Privind eforturile și sacrificiile depuse, așteptam un rezultat bun de la acest Campionat Național, iar acesta nu a întârziat să apară. Am obținut medalia de aur, astfel ne-am îndeplinit obiectivul. Felicitări băieți! Pe această cale mulțumesc părinților că ne sunt alături.”

Conform calendarului competiţional, delegația sportivă A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe se va deplasa tot la Bacău pentru Campionatul Regional de Cadeți ce va avea loc în luna aprilie.

 

. .  

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail