Potrivit declaraţiilor făcute de primarul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul conferinţei de presă susţinută ieri, până la sfârşitul anului nu va mai demara niciun proiect nou de modernizare şi reparaţie a străzilor din oraş.

Acesta a prezentat situaţia actuală a străzilor intrate deja în reparaţie până acum, menţionând că Primăria a semnat patru contracte noi pentru străzile ”Kos Karoly”, ”Lăcrămioarei”, ”Laszlo Ferencz” şi ”Înfrăţirii”, pentru care termenul de începere a lucrărilor este luna martie a anului viitor.

„În ceea ce priveşte anumite lucrări pe teritoriul oraşului, suntem aproape de finalizare pe strada <<Daczo>>. Vorbim, din nou, despre o stradă care nu a fost niciodată asfaltată, care acum a primit un strat de asfalt. Astăzi (n.red.-ieri) ar trebui să punem stratul de uzură pe strada <<Kriza Janos>>. Se lucrează pe strada <<Orko>>, <<Cânepei>>, <<Vânătorilor>>, <<<Ghioceilor>>, în <<Piața Fântânii>>. Peste tot se lcurează. Anul acesta nu mai începem nicio investiţie nouă. Am reuşit, în final, să semnăm contractele de execuţie şi pe strada <<Kos Karoly>>, pe strada <<Lăcrămioarei>>, pe strada <<Laszlo Ferencz>> şi pe strada <<Înfrăţirii>>; avem patru contracte semnate care pot începe în martie, când vremea ne permite şi mai avem în jur de 15 străzi în diferite faze ale licitaţiei. Săptămâna viitoare o să vă fac o prezentare, care sunt aceste străzi, ca şi oamenii să ştie unde şi ce se va întâmpla. Nu mai începem nicio investiţie în nicio stradă anul acesta pentru că nu vrem să desfacem o stradă şi să intrăm în iarnă”, a declarat Antal Arpad.

De asemenea, în momentul de faţă, continuă lucrările la parcul fotovoltaic construit la ieşirea din oraş spre Vâlcele, la arena sportivă construită la ieşirea din oraş spre Miercurea Ciuc şi la Piaţa Libertăţii, la toaleta publică din parcul central, la stadionul mic şi la parcul industrial din cartierul Câmpul Frumos, potrivit contractelor semnate.

Maricela Dan . .

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail