. . Prefectul județului Covasna a declarat că prezența la audiențele organizate în jurul problemei restituirii dreptului de proprietate asupra terenurilor, a fost scăzută.

În ultima lună, Prefectul județului Covasna, Sebastian Cucu, a organizat mai multe audiențe pe problema restituirii drepturilor de proprietate asupra terenurilor, al persoanelor fizice și juridice. Audiențele convocate de Instituție au avut loc în orașele Târgu Secuiesc, Covasna și Întorsura Buzăului.

”Prezența la audiențe nu a fost foarte mare, dar voi continua acțiunile, iar următoarea locație pe care am stabilit-o va fi la Baraolt,” a spus Sebastian Cucu.

Problemele care au fost discutate până în prezent, au atins în mare majoritate, teme legate de aplicarea legilor fondului funciar.

Potrivit unui comunicat de presă emis ieri, de către directoarea cancelarie Prefectului, Anna Zsofia Constantin, următoarea activitate de audiențe se va desfășura în data de 9 noiembrie, începând cu ora 13:00, la Baraolt. Înscrierile se pot face la sediul primăriei oraşului Baraolt sau apelând numărul de telefon: 0267/377.507.

Ioana Ardeleanu   

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail