Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 din Târgu Secuiesc a desfă . . șurat miercuri, 28 octombrie, „Festivalul dovleacului”, activitate extracurriculară la care a participat familia, partener în educaţie al grădiniţei noastre.

 Totul a început încă de dimineață, când copiii alături de educatoare, prin activitățile obișnuite ale unei zile, au descoperit dovleacul, proprietățile și beneficiile acestuia. Apoi ziua a continuat cu multe momente distractive în fiecare grupă de copii (jocuri, concursuri, picturi pe față, activităţi practice, dansuri).

Începând cu ora 16.00, grădiniţa a devenit neîncăpătoare pentru cei 90 de copii și invitaţii acestora, care „înarmați” cu tot felul de ustensile au luat cu asalt dovlecii, hotărâți să realizeze cel mai creativ, cel mai simpatic, “cel mai cel dovleac”. Tătici, mămici, bunici, frățiori și pitici, toți harnici și creativi, au muncit într-o atmosferă minunată de familie, cu muzică și voie bună. Între timp toți participanții au fost recompensați cu surprize dulci, ceai și bineînțeles dovleci copți. „Festivalul dovleacului” a continuat cu flash mob-ul organizat în curtea grădiniţei, unde mici şi mari au dansat pe acordurile unei îndrăgite melodii. Seara s-a încheiat cu o frumoasă expoziție a dovlecilor.

 

Prof. Inv. Preşc. Cristea Mihaela

G.P.P.Nr. 3, Tg.Secuiesc

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail