Etapa  finală din acest an a Motocross Cup este programată pentru sâmbătă, 24 octombrie, pe circuitul din Sugaș Băi, în imediata apropiere a municipiului Sfântu Gheorge. Configurația circuitului și faptul că aceasta este ultima cursă a sezonului promit manșe incitante la fiecare clasă, fiecare pilot dorind să intre în perioada de repaus cu un rezultat cât mai bun. Nu în ultimul rând, cu siguranță că gulasul promis sportivilor, de către organizatori, va fi mai gustos pentru aceia care vor urca pe podium. . .

Krisztian Tompa, George Cabal, Adrian Răduță și-au exprimat deja intenția de a participa la cursă, bătălia pentru postura de cel mai rapid pilot de pe circuit anunțându-se incitantă. Krisztian Tompa a semnat deja pentru o echipă olandeză de motocross, Grizzly Resa Yamaha, va evolua pe circuitul „de casă” și nu a uitat că anul trecut, în manșa doi, Ionuț Corbea i-a suflat primul loc la clasa MX2 Juniori. George Cabal vine după o victorie în primul concurs de supercross desfășurat în România, nu departe de Sfântu Gheorghe, la Miercurea Ciuc, iar Adrian Răduță, deși încă într-o perioadă de re-acomodare cu pistele de motocross, poate oricând să pună probleme mai tinerilor piloți. La fel, frații Corbea, Ionut și Virgil au demonstrat anul trecut că se simt bine pe acest circuit, deci amatorii de spectacol motocrosistic au cu siguranță ce vedea!

„Ne bucurăm că închidem cu bine al patrulea sezon Motocross Cup. Ne-am fi dorit să respectăm grila cu șase etape, dar ținând cont de faptul că la Zărnești s-au alergat mai multe curse de motocross, nu am vrut ca acest circuit să devină redundant pentru sportivi. Sperăm că motocrosiștii să vină în număr mare la Sfântu Gheorghe, am pregătit pentru ei o tombolă cu ajutorul Go Pro România, în cadrul unei serbări câmpenești, după cursă, de la care nu va lipisi  gulașul, a declarat  Ciprian Popescu, din partea clubului organizator Dual Racing.

„Circuitul a fost deja discuit și pregătit de partenerul nostru, Tompa Csaba, președintele clubului de motocross Șugas Sfântu Gheorghe, urmând ca joi și vineri să îndrept trambulinele și să fac micile ajustări necesare. Ținând cont că anul trecut circuitul a fost modernizat, nu este nevoie de alte intervenții, îi așteptăm sâmbăta pe piloți în grila de start, pentru a încheia sezonul cu o cursă frumoasă”, a menționat  Adrian Răduță.

Top Cross TCS

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail