Sâmbătă, 24 octombrie (a.c.), va avea loc, la Sfântu Gheorghe, un turneu internațional de fotbal pe teren redus. La eveniment vor participa echipe din școli gimnaziale din municipiu, în cadrul „Olimpiadei Gimnaziilor”, dar și o echipă din Ungaria.

Turneul internațional de fotbal pe teren redus este organizat sâmbătă, 24 octombrie, de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Covasna, în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport (DJTS) Covasna și Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Covasna și se va desfășura la Sala de Sport a Liceului Economic Administrativ „Berde Aron”, din Sfântu Gheorghe, se arată într-o adresă postată pe site-ul www.isj.educv.ro.

Potrivit aceleiași surse, competiția este destinată echipelor reprezentative de școli gimnaziale care vor participa la competiție în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor. La competiție participă, pe lângă echipele din Sfântu Gheorghe și o echipă din Zirc – Ungaria.

. .

În adresa menționată se precizează că, echipele participante au fost repartizate în trei grupe și că din fiecare grupă se vor califica, pentru stabilirea clasamentului final, echipele clasate pe locurile I și cea mai bine clasată echipă de pe locul II din cele trei grupe.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail