A doua reprezentație a spectacolului intitulat „La belle musique francaise” susținut de muzicieni, actori şi artişti plastici covăsneni şi brașoveni și produs de Asociaţia de Tineret „Ecou”,  va avea loc în data de 27 mai (a.c.), la ora 19.30, la Sala Mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe. În jur de 100 de bilete mai sunt disponibile. Cititorii ziarului „Mesagerul de Covasna” au șansa de a câștiga o invitație la eveniment!

. . Spectacolul, producție a Asociației de Tineret „Ecou” din municipiu cuprinde muzică franțuzească, interpretată live de Monica Opra, inițiatoarea proiectului, o apreciată solistă şi profesoară de muzică din Sfântu Gheorghe, împreună cu orchestra „Castellani”, formată din 16 instrumentişti, membri ai Filarmonicii din Braşov. Evenimentul se va bucura, ca și la premieră, de participarea specială a solistei și profesoarei de muzică Rozalia Constantin și a actorului Sebastian Marina, a celor două fete din backing vocals, Ioana Popescu și Monica Raica, dar și a unui cuplu tineri de dansatori, coordonați de profesoara Marton Eniko. Regia spectacolului aparține Mirelei Bucur, iar scenografia și imaginea aparţine artiştilor Andreea şi Ramon Grosos din Sfântu Gheorghe. Echipa tehnică este coordonată de regizoarea tehnică Lidia Baciu, în desfășurarea evenimentului fiind implicați și voluntari ai Asociației de Tineret „Ecou”.

Mădălin Guruianu, coordonator de programe în cadrul Asociaţiei „Ecou”, producătorul spectacolului „La belle musique francaise” a declarat că peste jumătate dintre bilete au fost deja vândute: „Mulţumim frumos pentru încredere celor care au luat deja bilete, mulţi dintre ei dornici să revadă spectacolul nostru, ceea ce ne bucură în mod aparte! Suntem din ce în ce mai convinşi că un astfel de spectacol este asemeni unui câmp de flori de primăvară, îţi îmbată uşor simţurile şi nu te mai poţi dezlipi uşor de el. Îi aşteptăm cu mare drag la spectacol pe toţi iubitorii de frumos, muzică bună şi artă adevărată!”, a declarat Mădălin Guruianu.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 30 de lei, de la Biroul de Evenimente culturale al municipiului, sau de la voluntarii „Ecou”.

MESAGERUL DE COVASNA OFERĂ O INVITAȚIE PENTRU DOUĂ PERSOANE LA SPECTACOLUL ”LA BELLE MUSIQUE FRANCAISE”!

Cititorii sunt invitați să vină cu ziarul de mâine, 22 aprilie, la sediul redacției din str. Lazar Mihaly nr. 27, între orele 9-14 pentru a fi înscriși la tombola care va stabili cine câștigă invitația.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail