Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna, în luna iunie, pe teritoriul județului sunt programate să se desfășoare șapte cursuri de formare în diverse ocupații.

Potrivit datelor oferite ieri de conducerea AJOFM Covasna, pentru luna mai, la nivelul județului au fost programate 9  cursuri de formare, pentru 138 de persoane, iar în luna iunie, urmează să se desfășoare 7 cursuri, în diverse domenii, pentru 158 de persoane.

„Pentru luna iunie, avem cursuri programate cursuri în număr de 7, cu 158 de persoane. Aceste cursuri sunt de competențe antreprenoriale, lucrător în comerț și comunicare în limba germană, respectiv în limba engleză, zonele unde le-am propus fiind Târgu Secuiesc, Baraolt, Sfântu Gheorghe, Sita Buzăului și Covasna”, a precizat directorul executiv al AJOFM Covasna, Kelemen Tibor.

De la începutul anului, au absolvit diverse cursuri un număr de 273 de şomeri, numărul persoanelor pentru care vor fi organizate cursuri în acest an fiind aproape de o mie.

. . Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail