Cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a României, Asociația de Tineret ECOU”, oferă covăsnenilor, în parteneriat cu Instituția Prefectului –Județul Covasna,  Consiliul Județean Covasna și Consiliul Local al municipiului, un eveniment cultural deosebit: spectacolul DON PASQUALE”, prezentat în premieră la Sfântu Gheorghe, de  Opera Comică pentru Copii- din București.

Spectacolul face parte din ciclul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României și va avea loc la Sala Mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 29 noiembrie (a.c.), la ora 12.00. Biletele – cu prețul de doar 10 lei – pot fi rezervate deja telefonând la numărul 0753431421 sau prin difuzorii volanți din școli.

Asociația de Tineret <<Ecou>> este mândră să continue proiectele în jurul datei de 1 Decembrie, aducând o nouă instituție foarte, foarte importantă de la București. După ce anul trecut am adus Opereta Națională și acum doi ani, pe domnul Caramitru, într-un recital foarte frumos pe versurile lui Mihai Eminescu, de data aceasta avem o surpriză pentru copii, dar și pentru adulți. Astfel, în premieră la Sfântu Gheorghe va fi Opera Comică pentru Copii, condusă din vara acestui an de către doamna Felicia Filip, o prietenă a acestui oraș și care ne-a vizitat de mai multe ori și chiar am avut concerte cu domnia sa. Este un spectacol care se adresează tuturor, nu doar copiilor, este un spectacol pe care am vrut să îl oferim la un preț mai mult simbolic, de 10 lei. Mulțumim partenerilor de la Prefectura Covasna, Consiliul Județean Covasna și Consiliul Local Sfântu Gheorghe că au făcut posibil acest proiect la Sfântu Gheorghe! Ne-ar plăcea să vedem părinți, copii, bunici, bucurându-se alături de noi de un asemenea eveniment!”, a declarat ieri, Mădălin Guruianu, coordonator proiecte în cadrul Asociației de Tineret Ecou”.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail