Aproximativ 1.000 de persoane din Sfântu Gheorghe au semnat pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţie.

Liderul PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că aproape 1.000 de semnături au fost strânse în municipiu, pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la preşedinţie, şi că aproximativ jumătate dintre acestea provin de la cetăţeni de etnie maghiară:

„În Sfântu Gheorghe, în acest moment ne apropiem de 1.000 de semnături, suntem convinşi că vom atinge 1.000 de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Bucuria noastră este că aproape jumătate dintre ele sunt de la cetăţeni de etnie maghiară, ceea ce înseamnă că s- a „spart” cumva bariera aceasta etnică şi eu chiar cred că un asemenea candidat poate să atragă voturile tuturor cetăţenilor, indiferent de etnie, din România”, a declarat preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu.

„Nouă ne ajung semnalele că lumea de aici nu ar putea vota sub nicio formă cu un partid în care eminenţele cenuşii sunt în continuare Iliescu, Hrebenciuc, Năstase. Ceea ce înseamnă că Victor Ponta nu poate schimba la faţă un partid considerat dezagreabil de către majoritatea maghiarilor şi de mulţi dintre românii din zonă”, a mai spus Mădălin Guruianu.

Ana Alina Costache

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail