Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna aşteaptă încă înscrieri pentru cursul de responsabil gestionarea deşeurilor, ce se va desfăşura săptămâna viitoare, la sediul Camerei, din Sfântu Gheorghe.

Cursul, organizat în baza legii nr. 211/2011, privind regimul deşeurilor, este programat să se desfășoare săptămâna viitoare în data de 17 septembrie (a.c.), la Sfântu Gheorghe, la sediul CCI Covasna, (str. Oltului nr. 17, Sfântu Gheorghe), între orele 14.00-20.00.

Cei interesaţi se pot înscrie la sediul CCI Covasna, sau prin email la adresa [email protected], cu datele solicitate de organizatori. Termenul de înscriere este  16 septembrie (a.c.).

Informații privind taxa de participare, tematica acestui curs, precum și alte detalii pot fi aflate accesând site-ul Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, www.ccicov.com, la sediul Camerei (din str. Oltului nr. 17, Sfântu Gheorghe), la tel. 0755-085 843, sau prin email ([email protected]).

Un astfel de curs ar fi trebuit să se desfăşoare astăzi şi la Întorsura Buzăului, însă a fost momentan suspendat, deoarece nu a putut fi constituită grupa, au transmis reprezentanţii CCI Covasna.

A.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail