Duminică, 07 septembrie 2014, în jurul orei 08:20, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112 de către o femeie de 50 ani, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute i-au zgâriat două autoturisme proprietate personală, aflate într-o parcare amenajată din municipiu.

            Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, iar acum fac cercetări pentru identificarea făptuitorilor şi tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

**                

Tot duminică, 07 septembrie 2014, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 23:00 o persoană de sex masculin a aruncat cu o piatră înspre autoturismul său care se afla parcat pe o stradă din municipiu şi a spart geamul de la portiera din stânga-faţă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe făptuitor în persoana numitului  K. L. în vârstă de 34 ani, acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul săvârşirii faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

AL IPJ COVASNA

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail