Sâmbătă, 06 septembrie 2014, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vârghiş au fost sesizaţi de către un tânăr de 23 de ani, reprezentantul unei fime din oraşul Baraolt, cu privire la faptul că un bărbat sustrage porumb ştiuleţi de pe un teren aparţinând firmei.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe numitul B. I. L. de 41 de ani în timp ce încărca porumbul într-o căruţă.

Prejudiciul a fost recuperat, iar acum se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

*

Duminică, 07 septembrie 2014, în jurul orei 14:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Zagon au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană a sustras cartofi de pe un teren agricol pe care îl deţine în extravilanul localităţii Brateş.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit direcţia spre care se îndrepta persoana când a părăsit locul faptei şi au identificat suspectul, un bărbat de 41 de ani, între localităţile Zagon şi Dobolii de Sus.

Prejudiciul, 160 kg de cartofi, a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

AL IPJ COVASNA

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail