Echipa de baschet feminin Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe va avea în componenţă patru jucătoare americane în noul sezon competiţional.

Conducerea echipei a anunţat pe site-ul clubului că a semnat contracte cu Chucky Jeffery, 180 cm înălţime, născută în 1991, absolventă a Universităţii din Colorado şi care în actualul sezon WNBA joacă pentru New York. De asemenea a semnat cu Christal Caldwell, 175 cm, născută în 1990, absolventă a Universităţii West Virginia, Stefanie Murphy, 192 cm înălţime, născută în 1989, absolventă a Universităţii Boston, fostă jucătoare WNBA pentru Connecticut şi Taneysha Harrison, 182 cm, născută în 1989, absolventă a Universităţii Pittsburgh, care a mai jucat pentru echipa din Alba Iulia.

De asemenea, în sezonul 2014-2015 din echipa Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vor face parte Annemarie Părău, componentă a lotului naţional, Kilin Tünde adusă de la BCM Danzio Timişoara, Lovász Izabella de la U Cluj, Cristina Cutaş care a jucat la Satu Mare, precum şi Florina Paşcalău, Kelemen Kincsõ, Kokovay Melánia şi Debreczi Iringó, care şi-au prelungit contractele cu clubul covăsnean.

Obiectivul formaţiei antrenate de Zoran Mikes este să urce pe podium în următorul campionat, care va începe la sfârşitul lunii septembrie a.c.

„După evoluţia bună a echipei de anul trecut, când am obţinut argintul în Cupa României şi am evoluat şi pe plan internaţional, anul acesta pornim în drumul campionatului şi al Cupei cu un efectiv nou (…) Obiectivul echipei este clasarea pe podium în campionat. Credem că acest obiectiv poate fi atins, dar nu va fi uşor pentru că mai multe echipe (5-6) înscrise în campionat au investit sume importante pentru obţinerea succesului în sezonul următor”, menţionează conducerea Sepsi SIC pe site-ul oficial al clubului.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail